Hoe het werkt

//Hoe het werkt
Hoe het werkt 2018-08-13T14:00:04+00:00

1. Maak een account aan en stel je evenement in

Met je nieuwe NOVOTIX account kun je direct starten met het verkopen van online tickets,

Maak verschillende ticket types beschikbaar voor je bezoekers in een handomdraai. Early Bird, Regular en VIP-tickets? De mogelijkheden zijn onbeperkt. Elk ticket heeft zijn eigen prijs en ontwerp. Een evenement van verschillende dagen of periodes of gewoon veel tickettypes dat groeperen belangrijk is? Dat kan! Voor elke ticketgroep kan je start- en einddatum instellen en zelfs nog een andere locatie. Nodig je partners, artiesten, crew of andere genodigden uit. In enkele klikken verstuur je een e-mail met de digitale tickets naar jouw contactpersonen. Helemaal gratis.

Stijl je eigen shop

2. Stijl je eigen ticketshop en start met de verkoop

We bieden je totale controle over de look & feel over de ticketshop van jou evenement.

Zodra je ticketshop actief is kunnen je bezoekers tickets voor je evenement online bestellen. Na de betaling ontvangen ze een link naar hun downloadbare PDF e-tickets of een link naar hun mobile e-tickets. We bieden tevens de mogelijkheid om de ticketshop in te bouwen in je eigen website. De ticketshop code kunt u vinden onder de event pagina in je Novotix Dashboard account.

Tijdens de verkoop

3. Tijdens de verkoop & je evenement

Je zit op de eerste rij om de verkoop van je tickets op te volgen. Tijdens het evenement kun je gebruik maken van onze scanners of de gratis NOVOTIX Checkin app en expertise voor het valideren/controleren van de e-tickets aan de ingang.

Nog nooit wist je zoveel over je bezoekers. In je statistieken volg je op de voet waar ze vandaan komen, wie er komt en hoeveel mensen er komen, in real-time. Elk e-ticket bevat een unieke QR-code waarmee je de bezoekers kan inchecken. We helpen je graag bij het zoeken naar de juiste oplossing voor toegangscontrole voor jouw evenement. Download onze gratis software voor Windows / Mac of maak gebruik van de gratis Novotix Checkin App om de toegangscontrole snel en efficiënt te laten verlopen.

Maak een gratis account aan!

Maak samen met 5.000 andere merchanten gebruik van het Novotix platform.

Maak onderstaand een gratis account aan.

CONTROLE *

New Courses

Contact Info

1600 Amphitheatre Parkway New York WC1 1BA

Phone: 1.800.458.556 / 1.800.532.2112

Fax: 458 761-9562

Web: ThemeFusion